Fum greu la dansul mirilor

Fum greu pentru dansul mirilor

Gheata carbonica nunta Deva

Cred ca fiecare doreste ca primul dans, dansul mirilor, sa fie unul de basm. Tot timpul mirii si-au dorit ca dansul lor sa fie unic si cat mai special deoarece acest dans deschide petrecerea si mai ales toti invitatii sunt atenti la tine in acel moment. Acest lucru este important si pentru fotograf si cameraman, deoarece pot captura cadre de neuitat.

Fum greu si gheata carbonica.

Celor ce doresc fum greu la dansul mirilor li se ofera si gheata carbonica pentru a pune in paharele de sampanie. Fara dubii gheata carbonica ce se pune in paharele de sampanie nu are niciun efect daunator, doar unul placut vizual. Punandu-se gheata carbonica in paharele de samapanie se produce un efect frumos care arata bine si in fotografii. Gheata carbonica se va da atat pentru paharele mirilor cat si pentru paharele invitatilor.

Cum se rezerva un aparat de fum greu pentru dansul mirilor?

Pentru cei ce doresc sa rezerve un aparat de fum greu pentru dansul mirilor va rugam sa ne contactati pentru a rezerva o intalnire.

Unde ati avut evenimente de fum greu?

Am efectuat evenimente cu fum greu la dansul mirilor in Deva, Hunedoara, Hateg, Orastie, Alba Iulia, Soimus, Brad. Daca doriti fum greu pentru ca dansul vostru sa fie unul de basm si nu sunteti in judetul Hunedoara sau in unul din orasele mentionate nu este nici o problema deoarece noi ne deplasam in orice locatie.