Gheata carbonica

Gheata carbonica in Deva

Deoarece oferim o gama extinsa de servicii pentru nunti si alte evenimente incepand cu anul 2014 am inceput sa efectuam si servicii cu gheata carbonica.

Ce este gheata carbonica?

Gheata carbonica sau cum o mai cunosc si altii sub numele de gheata uscata este forma solida a dioxidului de carbon. Gheata carbonica pe care o comercializam este 100% alimentara.

Gheata carbonica se poate livra?

Livram gheata carbonica in orice oras chiar daca nu este Deva, Hunedoara sau Hateg. Indiferent de oras sau judet gheata carbonica se poate livra in 24 de ore.

Gheata carbonica sau fum greu

Cu ajutorul ghetii carbonica se produce fum greu. Gheata are -79 de grade iar in combinatie cu apa fierbinte din aparatul de fum se produce acel fum greu, atat de placut ochilor si care da atat de bine in fotografii.

Fum greu pentru dansul mirilor

Fumul greu pentru dansul mirilor a ajuns o cerere foarte mare pentru nunti. Foarte multi miri doresc fum greu la dansul mirilor deoarece efectul pe care il creaza este unul de basm. Din propria mea experienta ca fotograf de nunta pot spune ca fotografiile facute la dansul mirilor  avand ca fum greu in peisaj sunt superbe. Poate va intrebati de ce sunt mai frumoase. Fotografiile la dansul mirilor cu fum greu sunt superbe deoarece fumul produs de gheata carbonica nu se ridica mai mult de 1 metru si atunci acesta ascunde podeaua si da locului un aspect de poveste. Fumul greu este cel mai bun prieten al celor ce au emotii la dansul mirilor sau al celor care nu sunt prea buni dansatori.