Invitatii

Invitații Nuntă Deva

  • Reprezintă primul contact pe care invitații o vor avea cu nunta dumneavoastră. Invitațiile noastre de nuntă sunt concepute să atragă în mod plăcut atenția prin culoare și design. Sunt asortate cu grijă în spiritul nunții dumneavoastră. Mesajele sunt clare pentru invitați. Ne mândrim cu rata lor mare de succes: cu greu pot fi refuzate!

Invitații Botez

  • Invitațiile noastre de botez sunt gândite să-i impresioneze pe cei cărora le sunt destinate. Elementele de grafică variază de la teme religioase până la cele moderne. Invitația poate fi formală (solemnă), sau, pentru că este prima petrecere a nou-născutului, poate să aibă un caracter informal (glumeț). O fotografie sugestivă a micuțului, imprimată digital pe un carton colorat în formă de iepuraș, pisicuță, ursuleț asortată cu un text zglobiu ar putea fi o invitație de botez cu adevărat specială. Limita este imaginația!

Invitatii majorat

  • Da! Aici de la choppere Harley Davidson la lacuri cu nuferi, oferta e deschisă la orice abordare! Invitațiile noastre de majorat sunt gândite să insereze în grafica lor spiritul și adrenalina specifică vârstei de 18 ani. Culoarea, grafica, ideea, mesajul sunt tunate cu steroizi, dar și cu skepsis așa încât cei care le primesc nu își vor putea abține un ”Cool, frateee!” înainte de a vi se alătura la petrecerea trecerii graniței spre maturitate.