Pachet lumini ambientale plus fum greu nunta Deva

Lumini arhitencturale + Gheata carbonica nunta Deva

Știți cum se numește întâlnirea dintre luminile arhitecturale și fumul greu? FEERIE! Dansul mirilor se teleportează instantaneu într-o dimensiune celestă plină de culoare. Colaborează la crearea atmosferei absolut speciale ”norii groși și grei” pe care dansatorii par să plutească grațios și spoturile multicromatice emise de ledurile speciale după un algoritm stabilit împreună cu clientul.

Pachetul Lumini arhitecturale & Fum greu Deva dă culoare nunții dumneavoastră! Și la propriu și la figurat!

Conferă glamour oricărei nunți, oricărui dans al mirilor. Pentru că pachetul de lumini ambientale si fum greu pentru nuntă în Deva transformă orice sală, incintă, cort de nuntă într-un spațiu magic, suprarealist, entuziasmant, menit să catalizeze frumusețea mirilor în dans și, ca regulă, să impresioneze participanții la nuntă.

Lumini arhitecturale Deva pentru nuntă oferă un sistem de lumină ambientală cu tehnologie led și conectica aferentă de ultimă generație. Spoturile furnizează un flux luminos multicolor reglabil de mare putere. Instalația dispune de volante care permit dirijarea fluxului de fotoni astfel încât să nu deranjeze în nici un fel oaspeții dumneavoastră.

Pachetul vine în ofertă și cu o instalație profesională de fum greu pentru nuntă de mare putere pe bază de gheață carbonică. Echipamentul creează un efect de fum greu de culoare albă, numit așa pentru că se poziționează la sol pe toată perioada în care este menținut la o temperatură scăzută.

Vă recomandăm cu convingere Pachetul Lumini arhitecturale & Fum greu Deva. Efectul lui e absolut fenomenal! Ca și cum locația dumneavoastră ar îmbrăca o rochie de mireasă vaporoasă și multicoloră!

O senzație de neuitat!

 

 

gheata carbonica Deva 2018

 

Leave a reply

Your email address will not be published.